Куку леле

Жена и се јавува на својата пријателка:
- Леле да ти кажам што се случи!
- Го пратив овој мојот вол да купи компири и замисли го згазила кола?
- Ај куку леле мори и што ќе правиш ти сега?
- Па најверојатно ориз!!!

Вицотека

 • Некој фармер купил млад убав петел за да го замени веќе стариот и изморен петел и да си го обнови кокошарникот.
  Кога го пуштил во...

 • Трпе и Трале се сретнале утрото и одма на муабет.
  Трпе:
  Еј брат што ти тоа на окото?
  Трале:
  Абе синоќа касно се...

 • Чак Норис ја исправил Делфина.

 • Седи крава на гранка од дрво и плети.
  Прелетува слон и кравата вика:
  - Свашта!

НАЈДОБРАТА ХОСТИНГ УСЛУГА