Шамар

Што е шамар?
Информација од прва рака.

Повеќе од ВицотекаОперациона сала, слушате се, но не може да го контролирате вашето тело. Работи кои не би сакале да ги слушнете? Подобро... + повеќе

Зошто плавуша добила отказ од банка за сперма? - Се дознало дека пие на работно место.

Плавуша и се јавува на својата мајка и почнува да се жали: - Мамо, овој мој неблагодарен маж пак не сака да јаде леќа... + повеќе

Патриот - човек кој попрво би спиел со Мирка него со Џесика Алба. Квази патриот - човек кој и намигнува на Мирка,а... + повеќе