На Еву свекрва?

Враќа се Ѓоко од час по веронаука и прашуе га мајка му:
- Мамо, мамо која била на Еву свекрва?
Мајка му:
- Сине, Ева немала свекрву, тој е било рај!!!

Вицотека

 • Чак Норис кога рекол дека ќе ги тепа сите по азбучен ред,
  од тогаш Албанците почнале да се викаат Шиптари!!!

 • У школу
  Што е супротно од смејање?
  Па професорке е*ање
  Како бе е*ање срам да ти е!
  Па такој професорке: ,
  ...

 • Баци се враќа во Шутка после долг престој во Франција и после добар секс Чае го прачува:
  Баци како се вика женската работа на Француски...

 • Се возеле Груевски и Заев во авион и одеднаш на Груевски му текнало:
  Груевски:
  - Да фрлам 100 евра ќе усреќам 1 македонец?
  ...