Сон

Што да направите ако некоја плавуша не ви дава!?
Разбудете се.

Вицотека

 • Што е тоа интелектуалец?
  Тоа е индивидуа која поседува способност за размислување подолга од два часа за нешто што не се нарекува секс...

 • Што е ѕвезда:
  - Личност која напорно работи цел живот само за да биде позната и потоа носи темни наочари за некој да не ја препознае.

 • Трпана гледа на кафе на комшивката:
  - Имаш свирче, зајак и слон.
  - Некој набрзина ќе ти го свирне и ќе ти падне многу тешко!

 • Igra detekcije (ono sa osobama A, B i C). Voditelj kaže osobama da se predstave.
  Voditelj:
  • Osoba A,...

НАЈДОБРАТА ХОСТИНГ УСЛУГА