Како на работа

Си биле две курви и едната и вика на другата:
- Маче како на работа?
- Еј ќути, од работа не можам да прднам.

Вицотека

 • Трпе имал голем проблем и отишол кај докторот и почнал да му се жали:
  - Докторе, многу ме чеша газот!
  - Го миeш ли?
  - Го...

 • Некоја плавуша купила слагалица, ја сложила за три месеци и пукнала од радост, зашто на кутијата пишувало од 3-6 години.

 • Како се викаат дечкото и девојката кои не користат заштита при секс?
  - Тато и Мама!

 • Две Циганки седат и си прават муабет, и Чае и вели на Ајше:
  Леле, ене го Баци иде со цвеќе, сега ќе ми бара дунда!
  Оти мори, вие...