маж ми ме изневерува!

И се жали една плавуша на друга.
- Мислам дека маж ми ме изневерува!
- Од каде ти сега таа идеја?
- Па децава Наши воопшто не личат на него!!!

Вицотека

 • Се расправаат две плавуши:
  - Зошто спиеше со мојот маж, вели првата.
  - Па за да видам кој е подобар, мојот или твојот - и...

 • Знаеш, постои живот и надвор од интернетот!
  - Стварно? Дај ми линк!!!

 • Докторите дошле до сензационално откритие:
  Направиле хибрид помеѓу бубашваба и лубеница.
  Ја сечеш лубеницата и семките сами...

 • Трпе се јавува на брза помош:
  - Ве молам доаѓајте брзо, син ми голтна кондом!!
  После 5 минути ете ти го Трпе пак се јавува во...