Ги згази трактор

Еден ден Мали Ѓокица скршил прозор во училиштето, додека траел одмор. Завришил одморот влегува учителката и прашува кој го скрши прозорецот. И сите деца одговориле Мали Ѓокица. Учителката го прашува Мали Ѓокица:
Имаш ли ти мајка и татко Мали Ѓокица?
Мали Ѓокица:
Не.
Учителката:
Па кај се?
Мали Ѓокица:
Ги згази трактор.
Учителката:
А баба и дедо?
Мали Ѓокица:
Не.
Учителката:
Па кај се?
Мали Ѓокица:
Ги згази трактор.
Учителката:
Па побогу што правиш ти дома:
Мали Ѓокица:
Возам трактор.

Вицотека

 • Кажуе циго на доктора:
  - Докторе ја имам едно дрвено, а друго ми е метално јајце!
  - Па имаш ли ти циго деца?
  - Имам......

 • – Од кога си немал секс?
  – Што ден е денеска?
  – Недела.
  – Од јануари!?!

 • Се собрале сите човечки органи да решат кој е најважен.
  Мозокот прв се јавил.
  - Јас сум најважен, без мене ништо нема да...

 • Кој има највише кругови?

  А. Олимпиското Знаме
  Б. Знакчето на Audi
  В. Општина Центар


  Kој е најважен политички...