Препишување

Две плавуши полагале испит. После завршувањето на испитот едната плавуша ја прашува другата:
- Еј, како помина, напиша ли нешто?
- Не, ништо не напишав.
- И јас ништо не напишав.
- Лелеее, сега може да си помисли дека сме препишувале.

Повеќе од ВицотекаНовопечен морнар е на своето прво морско патување кое претставувало и крстарење. Но, нешто очигледно не му е јасно па... + повеќе

Гоки: Ало Полиција, две риби овде се тепаат за мене, Почицијата: Па што е тука страшно? Гоки: Па таа поружната победува... + повеќе

Синот на некој полицаец на школо учел за негативни броеви. Но ништо не му било јасно па го замолил неговиот татко да му... + повеќе

Ве молам една вијагра Нема проблем имате рецепт. Не ама имам слика од жена ми.