Фејсбук венчавка

Матичарот: Дали младоженецот доброволно прифаќа да го промени својот љубовен статус од Single во Married?
Mладоженецот: Да
Mатичарот: Дали невестата доброволно прифаќа да го промени своето презиме на профилот?
Невестата: Да
Матичарот: Ги молам кумот и старосватот да стават Like.

Вицотека

 • Зошто на влавот му изгорела куќата?
  Затоа што им титкал во пожарикарите!

 • Прво гурнеш два прста
  па ако е поширока гурнеш три
  после провериш дали е влажна
  и почнеш такој напред- назад.
  Такој...

 • Влегуваат во кафич, црнец, Баци и Чае, мали Џокица, Гоки, Трпе и Трпана, Фата, полицаец, чесна сестра, Чак Норис, студент, плавуша, црногорец...

 • Внимавајте на паркинзите кај поголемите трговски центри кога влегувате во колата ви приоѓаат две секси, стегнати убави плавуши со заносни...