Бесплатни јаболка

Отишол Цветко на пазар и прашува?
-Колку се јаболкиве?
Колку повеќе земеш толку поефтино.
-Епа пуни додека не станат бесплатни !

Повеќе од ВицотекаПлавуша и се јавува на својата мајка и почнува да се жали: - Мамо, овој мој неблагодарен маж пак не сака да јаде леќа... + повеќе

Полицаец ги пушта жената и децата на одмори по една недела оди да им се придружи. Доаѓа во хотелот и одма се нафрла на... + повеќе

Тој што ќе се изгори од љубов, дува и на симпатијата.

Пред да се дијагностицирате со депресија или ниска самодоверба, осигурете се дека не сте опкружени со идиоти. – Зигмунд... + повеќе