Штрковите одат на југ

Две деца раговараат.
- Е дури сега ми е јасно зошто штрковите одат на југ.
- Е зошто?
- Па и црнците сакаат деца!

Повеќе од ВицотекаСедат двајца во кафана на 11 спрат пијани тапа и едниот: - Ајде да скокаме од зградава кој се врати жив части пијачка.... + повеќе

Gledaju Mujo i Haso pornice. Mujo:Dal ti se dize? Haso:Da, dize mi se. Mujo:Pa ako ti se dize ,odi po pivu.

Влегува плавуша во банка во Њујорк и бара од службеникот позајмица. Сака да оди две недели во Европа и и требаат 5000... + повеќе

Šeta Crnogorac sa devojkom i prođu pored kanjona, a on kaže: - Jedna se lepotica bacila ovde zbog mene! - Iz depresije... + повеќе