Деца

Го прашува детето својот другар од кај доаѓаат децата?
- Од на мајка ти пи*ката, од кај па ја да знам!!!

Вицотека

 • Јапонец му се фали на Босанец:
  – Сакаш ли да ти покажам нешто јапонско?
  – Ајде, вика Босанецот.
  Јапонецот го фаќа и го...

 • Трпе оди кај својот пријател Миле и му вели:
  - Јас решив повеќе да не ги посетувам обложувалниците, веќе нема да се обложувам.
  -...

 • Трпе го носи син му во некое атеље и му вика на уметникот:
  - Еве ти го! Научи го да слика!
  - Ама господине, тоа не е така лесно....

 • Разговараат две плавуши:
  - Си направив втора дупка на увото
  - И како е, подобро ли слушаш сега?