Жените низ времето

Жените во 1970: Сакај ме, но не ме допирај!
Жените во 1980: Допирај ме, но не ме бакнувај!
Жените во 1990: Бакнувај ме, но не прави ништо повеќе!
Жените во 2000: Направи нешто повеќе, но не кажувај никому!
Жените во 2010: Прави се, инаку ќе им кажам на сите дека не те бидува за ништо!

Повеќе од ВицотекаАктивистите на една политички партија, пред изборите делат летоци низ градот и наидуваат на еден сомнителен тип. Еден... + повеќе

Отишол Мујо на работа во Америка и го замолил Хасо да му дава неделен извештај за Фата. Хасо му праќа извештај: 1. Фата... + повеќе

Трпе слушнал на вести дека рибата раѓа повеќе од 100 риби. Еден ден отишол на риболов и фатил златна рипка и оваа му... + повеќе

Како настанал гуштер? Му дале на влав да храни крокодил.