Нафта

Еднаш додека Чак Норис лежеше на стомак,
доби ерекција и пронајде нафта.

Вицотека

 • Професорот:
  Деца, утре имаме многу важна контролна.
  Изостаноци не признавам со никакви оправдувања!
  Еден ученик:
  А...

 • Бија си некад некој много ружан принц, бија толко грозан што Пепелашка дома си отишла јоште у 10:30!

 • Еден ден Мали Ѓокица скршил прозор во училиштето, додека траел одмор. Завришил одморот влегува учителката и прашува кој го скрши прозорецот....

 • Доаѓа млад ветеринар во едно село. Го сместуваат кај една вдовица. Пред да си легне и вели на домаќинката:
  - Спијте мирно, Госпоѓо, јас...

НАЈДОБРАТА ХОСТИНГ УСЛУГА