Соба 69

- На излезот на еден хотел се разминуваат маж и жена, и мажот случајно ја удирил жената по гради. За да и се извини и вели:
- Госпоѓо, ако срцето ви е меко како и градите, ќе ми простите за ова што го направив!
- Господине, ако вашиот алат ви е тврд како и лактот, ќе ве чекам во соба 69!!!

Вицотека: 

Вицотека

 • Зоки ја прашува учителката:
  - Госпоѓо, може ли децата да имаат деца?
  Учителката одговара:
  - Зоки, тоа е невозможно!
  ...

 • Нов закон во болниците:
  Од сега за време на пораѓање во породилиштата освен мажите ќе може да присуствууваат и тактовците !!!

 • Влегува Блажо дрво пијан во спалната соба и и вели на Мара:
  - Маро, многу те сакам, ајде да водиме љубов!
  Мара:
  - Бегај бе...

 • Трпе разговара со својот психијатар.
  - Жена ми секој ден ми бара по 200-300 евра.
  - И што ќе и се толку пари, што прави?
  -...