Секс поза

Разговараат Русин, Французин и Македонец која им е омилена секс поза?
Русинот:
- Јас најмногу сакам да бидам горе, да и го гледам прекрасното лице, косата...
Французинот:
- Јас сакам да сум доле, да и ги гледам цицињата како и се тресат.
Македонецот:
- Јас најмногу сакам да сум отпозади, да можам да гледам фудбал.

Повеќе од ВицотекаНаставникот го прашал ученикот: Ако треба да одбереш помеѓу пари или памет, за што ќе се одлучиш? - За пари се разбира... + повеќе

Градоначалник на една општина доделува стан на циган. - После две недели оди циганот, лут ги фрла клучевите од станот... + повеќе

Си биле две мајмунчиња и чепкале бомба. Дошло трето мајмунче и им рекло: - Абе што правите, тоа е бомба, може да ви... + повеќе

Баба во село чувала 200 овци и дошла некоја новинарка да и направи интервју: Кажи ни бабо како успевате да ги чувате... + повеќе