Незнам

Плавуша прашува:
- Извинете, што значи “I don`t know”?
- Не знам!
- Чудно, кого и да прашам не знае!

Повеќе од ВицотекаМалиот Столе го прашува дедото: - Дедо, сакаш студентка да имаш за жена? - Е, абе кој не би сакал. - Па, што не ја... + повеќе

Точно е дека алкохолот ни го крати животот, но со него гледаме двојно повеќе!

Како се вика на кумановски Алиса во земјата на чудата? - Стојанка у Веро!

Оди Трпана на фудбалски натпревар и му довикува на судијата: - Море судија абдал еден што не им фрлиш уште некоја топка... + повеќе