Честитки

Владата на Р. Македонија им ги честита престојните празници
на сите државни и административни службеници, железницата, телекомот, ЕЛЕМ,
а на сите останати нека им е Господ на помош!

Вицотека

  • Што е ова со Чак Норис, сите го сметаат за бог а тој е само еден обичен актер.
    Да беше бог во овој миг ќе ми ја треснеше главата од...

  • На предавање, на студенти по медицина, професорот им објаснува:
    - Во составот на човечката сперма, најголем процент земаат шеќерите....

  • Седат двајца во кафана на 11 спрат пијани тапа и едниот:
    - Ајде да скокаме од зградава кој се врати жив части...
  • Починал некој човек и чекајќи ред кај Свети Петар, забележал многу ѕидни часовници во ходникот. Кога дошол на ред го прашува Св.Петар:...