2 муви

Седат 2 муви во кафана и јадат говна.
Зашто не пробаш и од лукот, прашува едната?
Несакам да ми смрди устата!

Повеќе од ВицотекаДвајца колеги на работа решават крстозбор: - Зеленчук со три букви? - Зелка! - Не ја собира. - Епа земи помала.

Мујо го прашува Хасо: - Хасо, има ли татко ти бркови? - Не. - Епа, тогаш сум ја видел мајка ти.

Млада Шкотска двојка (Мери и Џејми) си се додворува во парк: - Џејми, сакаш ли да ме држиш за рака? - Секако, како... + повеќе

Фаќа поп златну рибицу, па вика: - Слушај, ќе те пушту ако ми испуниш две жеље. - Кажи, вика рибица. - Прва е да не сам... + повеќе