Цуцли

Група посетители ја разгледуваат фабриката во која се произведуваат производи од гума. Водичот со гордост им ја покажува линијата за производство на цуцли, се е беспрекорно, совршено работи. Потоа одат до линијата каде што се произведуваат презервативи.
На крајот од линијата имало некој уред со игла и еден од песетителите приметил дека секој десети презерватив биднува пробушен од иглата.
Зачуден го прашува водичот:
- Па вие изгледа намерно го бушите презервативите?
- Па да, така некако!
- Па тоа не е добро за работата со презервативите?!!
- Па да но одлично е за работата со цуцлите!!!

Повеќе од ВицотекаСинот го носи свидетелството дома: - Со што помина сине? - Пет двојки тато! - Ииии, ќе има многу тепање! - Знам тато.... + повеќе

Прашуе га учителка малога Перица: - Имаш седам јабуке и ја те замолу да ми дадеш две. Колку ќе ти останев? - Седам.

Жена му вика на мужа: На вас мушкарци само до секс ви е! На нас жене ни треба пажња! И муж: Пажња!...Пажња!... Спреми... + повеќе

Четврт Њутнов закон: Сељак остануе сељак без оглед на пројден пут!