Убаво цвеќе

На час по биологија. Ајде деца кој ќе ми каже некое убаво цвеќе.
- Љубичица!
- Браво, многу убаво.
- Нарцис, учителке..
- Браво, многу убаво.
Малиот Трпе.
- Оргазам учителке!
Тоа не е цвеќе Трпе!
- Да учителке ама многу, многу е убаво!

Повеќе од ВицотекаЧае и Баци веќе немале од што да живеат, па Чае се одлучила на проституција. После првата ноќ се вратила дома со 102... + повеќе

Зима...Надвор вее снег... Едно врапче се мачи на ладното, лета лета и пап доле... се смрзнува. Доаѓа крава и се... + повеќе

Зошто мажите се како микробранова печка? Се загреваат за 15 секунди.

- Виде ли како мој глас гу испуни целу салу кд пoја синоќа на концерт? - Да, како не, људи одма почнава да искачав за... + повеќе