Смрдло

Се расправаат маж и жена.
Жената:
Ти будало една сите пари ги трошиш на пијачка!
Мажот:
А ти мори смрдло 50 евра за една шминка!
Жената:
Да ама јас ја купувам да ти бидам убава?
Мажот:
Па и јас пијам за да ми изгледаш убаво!!!

Вицотека

  • Маж се прибира дома после средба со швалерката. Целиот мириса на парфемот на швалерката и за да се маскира малку поминал до една кафана и...

  • Бил Мујо на службен пат во Јапонија. Таму собрал некоја курва и во текот на вечерта додека ја е*ел, таа возбудено викала:
    - Хошимота,...

  • Влегува човек во полициска станица и на сет глас вели:
    Вие полицајците сте најглупавите луѓе на светот. На тоа се собираат сите...

  • Камила може да работи 7 д'на и да не пие ништо.
    - Кумановац може да пие 7 д'на и да не работи ништо.