Најјакиот опиат

Влегува наркоман во аптека
- Дајте ми го најјакиот опиат!
- Рецепт имате?
- Да имав рецепт сам ќе си го направев!

Вицотека: 

Вицотека

 • Учителката го прашува Трпе:
  - Кој го напиша "Војна и Мир"?
  - Не знам учителке, не сум јас.
  - Оваа лута му пишува единица,...

 • Трпе ја прашува Трпана:
  - Ти си одела со некого пред мене?
  - Не бе Трпе, сите имаа коли!

 • Тарзан целиот свој живот го минал во џунглата и немал поим што е тоа секс.
  Еден ден Џејн решила да му даде неколку часови сексуално...

 • Застанува плавуша човек на улица и го прачува:
  Се извинувам дали можете да ми кажете што значи I don't know?
  Не знам - Одговара...