Брзо Возење

Полицаец сопира некоја госпоѓа која возела брзо:
- Госпоѓо, вашите документи!
- Ве молам не ме казнувајте, јас сум професорка.
А полицаецот и враќа:
- Е долго го чекав овој момент. Ајде сега на лист да напишете 1000 пати: „Никогаш повеќе нема да возам брзо“.

Повеќе од ВицотекаМаж се прибира дома после средба со швалерката. Целиот мириса на парфемот на швалерката и за да се маскира малку... + повеќе

МАШКИ РЕЧНИК – што всушност мислат жените: Да = Не Не = Да Можеби = Не Жал ми е = Тебе ќе ти биде жал Ние требаме = Јас... + повеќе

Станува збор за професор по математика од оние кои сакаат да си кажат: “Само Бог знае за 5-ка, јас знам за 4-ка, а вие... + повеќе

Во стар Египет деца имаат диктат, реченицата гласи: “Рамзес трети бил препотентен“ На тоа еден ученик се јавува -... + повеќе