Без противник

Само Чак Норис може да игра тенис, без противник.

Вицотека: 

Вицотека

 • Драги наши,
  Не можеме да го конфирмуваме нашето доаѓање ова лето, но како што работите стојат, изгледа дека ќе мора да ги кенселуваме...

 • Хасо го прашува Мујо:
  - Мујо, сакаш ли ти секс во тројка?
  - Ма што сакам, обожавам!
  - Е па, трчај одма дома!

 • - Денес потрошив 6000 денари - се пожали еден скржавец на својот сосед.
  - Аууу, а за што си ги потрошил?
  - Купив 100 евра ?!?!

 • Во бон тон школо и добро однесување седат група млади и слушаат предавање.
  Младата професорка поставува прашање:
  -Перо, и се...