Не знам

Трпе разговара со својот психијатар.
- Жена ми секој ден ми бара по 200-300 евра.
- И што ќе и се толку пари, што прави?
- Не знам, никогаш не сум и дал!

Вицотека

 • Стојанке, цвете мој ја много те сакам, свак вечер на тебе мислу а свак пут кт ке те виду све поечке и поечке те посакују, осикаш ли и ти...

 • Во една циганска фамилија мајката ги собира сите и им вика:
  - Ајде денес ќе менуваме гаќи! Сите радосни бидејќи и навистина не памтат...

 • Си биле две мајмунчиња и чепкале бомба. Дошло трето мајмунче и им рекло:
  - Абе што правите, тоа е бомба, може да ви пукне!
  ...

 • Заклучок на еден истражувач за историјата на човечкиот род:
  - Да беа Кинези Адам и Ева, нашата историја би била сосема поинаква....

НАЈДОБРАТА ХОСТИНГ УСЛУГА