Се шегувам

Девојката: Не се чуствувам добро денеска.
Дечкото: Штета, a баш мислев да те носам на шопинг.
Девојката: Хаха, јас се шегувам!
Дечкото: Знам, и јас се шегувам.

Вицотека:

Повеќе од ВицотекаСтудент бара цимерка за еднокреветен стан! Страв му е да спие сам.

Прави Фата велико спремање, чисти кућу. У једном тренутку узме лавор пун воде, и проспе га кроз прозор. Одједном се... + повеќе

Доаѓа жена кај доктор: -Докторе, патам од импотенција. - Како патиш? Па ти си женско! - Мажот ми боледува, а јас патам.

Фата и Мујо одат во банка да извадат пари. Додека тие биле во банката се случил грабеж. Криминалецот ги подредил сите и... + повеќе