Фрижидер

Зошто плавуша го остава фрижидерот отворен преку денот?
- За да не и се олади јадењето.

Повеќе од ВицотекаТрпе и купува на Трпана за роденден дијамантски прстен. Го сретнува Трале на улица и му вели: Па нели бе Трпе она... + повеќе

- Тато, тато, што е абортус? - Оди прашај ја сестра ти. - Ама тато, јас немам сестра! - Ете гледаш!

Мажот ќе плати 2 евра наместо 1 евро за работа која му е потребна. Жената ќе плати 1 евро наместо 2 евра за работа која... + повеќе

Како се вика женска мастурбација според Кама Сутра? - Сама Кутра.