Мало ѓаволче

Си било некое ѓаволче и решило да краде низ светот.
Отишло во Африка и рекло:
-Јас сум мало ѓаволче со мало куферче, и дојдов тука се да испокрадам.
И тие му рекле:
- Бегај бе, ние пари за леб немаме, ај оди таму во Америка, тие се богати.
Отишло во Америка, го рекло истото, и американците му рекле:
- Оди бе во Европа, тие се богати, ние сега со војни се расправаме, немаме ништо.
И отишло ѓаволчето во Бугарија, и рекло:
- Јас сум мало ѓаволче со мало куферче... Еј, а кај ми го снема куферчето?!

Вицотека: 

Вицотека

 • Он:
  Ти си најсимпатичната, и најубавата девојка што сум ја видел!
  Она:
  Ма не сери, само сакаш да ме е*еш или!
  Он:...

 • Жена во паркот седнува на клупа покрај бездомник, овој и се приближува со романтичен глас, и и вели:
  - Сакаш малку да се забавуваме?...

 • Зошто жените не коментираат фудбалски натпревари?
  Затоа што играчите не можат да трчаат колку што жените можат брзо да зборуваат!

 • Како се вика дете во релна на 100 степени?
  - Огнен.
  Како се вика дете во релна на 200 степени?
  - Жарко.
  Како се вика...

НАЈДОБРАТА ХОСТИНГ УСЛУГА