Кружен тек

Дошла плавуша од возачки испит и ја прашува другата плавуша:
- Не разбирам како паднав на возачки испит? Дојдов до кружниот тек, на знакот пишуваше 30 и јас 30 пати кружев околу знакот. Инструкторот ми рече дека паднав!
На тоа другата плавуша рекла:
- Можда грешно си броела.

Вицотека

 • Чак Норис ја исправил Делфина.

 • Спиеле маж и жена и во куќата им влегол крадец.
  Прво ја грабнал жената и и рекол дека ке ја убие ако не му каже како се вика.
  ...

 • Фатил Трпе некоја Швеѓанка, и пред да опнат секс, Швеѓанкава почнала да си ја мачка дундата со некоја крема.
  Ја гледа Трпе, го извадил...

 • Што е програмер:
  Личност која ќе ти го реши проблемот што не си знаел дека го имаш, и тоа на начин на кој нема да го разбереш.