Чоколада

Плавуша оди во продавница и го прашува продавачот:
- Колку пари е чоколадава?
- Пет бакнежи!
- Во ред, сега баба ми ќе ви плати!

Вицотека:

Повеќе од ВицотекаМама и тато програмери го учат своето дете да зборува: - Како вели маче? - Мјау, мјау... - Браво! А како вели куче? -... + повеќе

Го прашува наставничката малиот трпе: - Ајде сега трпе кажи ни што е разликата помегу мажот и жената? Малиот трпе: -... + повеќе

Си биле двајца комшии и во петок не мрселе. Во саботата ги фатил запек и двајцата се сретнале во клозетите кои биле... + повеќе

Си разговараат две плавуши: - Знаеш ли дека оваа година Нова Година се паѓа во Петок? Другата: - Ауу само да не е 13ти... + повеќе