Крај на филмот?

Плавуша излегува од кино и се смее на глас. До неа се доближува еден маж и ја прашува:
- Со среќен крај ли беше филмот?
- Не, со Бред Пит!

Вицотека: 

Вицотека

  • Во одделот за интензивна во Скопје секоја недела точно во 11 часот умираат пациентите во истата соба и кревет, без оглед...

  • На ѕид во женско ВЦ пишува: Мојот маж ме следи насекаде!
    Под истиот натпис: Ма нема врска, не ја следам.

  • Некоја плавуша купила слагалица, ја сложила за три месеци и пукнала од радост, зашто на кутијата пишувало од 3-6 години.

  • Што е заедничко меѓу Телевизиско Шоу и Шоу во Живо?
    -Телевизорот можеш да го изгасиш!