Еве ти издаицо

Млад дечко му пратил во Хаг тегла со говна на политичарот со порака:
Еве ти издаицо, најади се.
По неколку дена стига тегла со мед од политичарот и порака:
Сине мој кога ти можеше да одвоиш од твојата уста, па можам и јас од својата!

Вицотека:

Повеќе од ВицотекаЧак Норис успеа да си погледне сам себе во очи!

Џабе ти е добра хилта, ако немаш добра бургија.

Оди дете во продавница и вели - Чичо чичо имаш од оние кифлите од 10 денари? Продавачот вели: - Имаме. Детето: - А... + повеќе

Што е заедничко помеѓу мечка и државни службеници? И двете се заштитена врста.