Шлаем

Не плукајте шлаем без везе?
Чувајте го, може да ви притреба за некого!

Вицотека: 

Вицотека

 • Зошто полицаец не си мие заби?
  - Затоа што не му го собира сапунот во уста.

 • Трпана и Трпе лежат во кревет, Трпана заводливо го прашува:
  – Трпе, ќе ме „казниш“ ли оваа ноќ?!
  – Спиј си Трпано, ништо не си...

 • Застанува Трпе да се измери на вага и го вовлекува стомакот.
  -Тоа нема да ти помогне - му вели Трпана.
  - Помага, помага. Инаку не...

 • Малиот Трпе го прашува татко си:
  – Тато! Да те прашам нешто?
  – Прашај бе сине.
  – Зошто секогаш мажите трчаат по жените, a...

НАЈДОБРАТА ХОСТИНГ УСЛУГА