Како су дошле на свет ?

Прашуе ги учителка деца како су дошле на свет.
Прво вика: - Мене ме купиле мама и тато у Америку!
Второ вика: - Мене ме донеја штрк!
Трето дете: - Ми смо сиромашни па ме тато направија!

Вицотека

 • Трпе имал голем проблем и отишол кај докторот и почнал да му се жали:
  - Докторе, многу ме чеша газот!
  - Го миeш ли?
  - Го...

 • Трпе и Цветко разговараат. Трпе му вели на Цветко:
  - Се сеќаваш ли пред 3-4 месеци кога замолив еден таксист да ме однесе до дома, имав...

 • Што прави Чак Норис на дрво? - Гледа Кога Лисјата Паѓаат во...

 • Жената го гледа мажот зел еден чекан и си кове шајка во главата.
  – Што ти е тебе бе, да не си полудел? Зошто си ја забиваш таа шајка во...