Река

Проваѓав реку Исус, Папа и Чак Норис.
Прв иде Исус, и корак по корак он пројде.
После њега иде Чак Норис. И он проваѓа без проблем.
Поваѓа Папа и на прв корак он падне у воду!
Гледав га Исус и Чак, па Исус му вика на Чак Нориса:
- Абе жал ми падна, ај да му кажемо куде су камења.
а Чак га погледнуе мртав озбиљан:
- Кои камења?

Повеќе од ВицотекаВлегува плавуша во продавница и прашува: - Дали имате наочари? - За сонце? - Ма не, за мене!

Муж и жена воде љубав а он каже: Дај мало горе, дај мало доле, с`г се помакни у лево, с`г десно... Драги, јел ти мене... + повеќе

Стани во 4 сабајле и зафати 6 лежалки - 2 на сонце, 2 на сенка и 2 за секој случај. После врати се у кревет и спиј до... + повеќе

Море мажу, ми вети ќе се вратиш во 10, а сега е 1 по полноќ ? - Па како 1 кога е 10 мори жено ?!?! - Како да не, сега... + повеќе