Геј

Трпе решил да му признае нешто на својот пријател па го викнал на гости и му вели:
- Морам да ти признаам. Јас сум геј.
- Живееш ли во Њујорк?
- Не.
- Возиш ли Ферари?
- Не.
- Епа Трпе ти не си геј, ти си обично педерче.

Вицотека: 

Вицотека

 • Fata popunjava anketu.
  Ime: Fata Suljić
  Mesto rođenja: Kod kuće.
  Znak u horoskopu: Ovca.
  Koji automobil vozite: Muž...

 • Правам друштво на автобуска, цена по договор.

 • Трпана неколку месеци не е арна, ослабена, безвољна, замислена...
  Направи сите прегледи, крв, мокраќа, ЕКГ... и се е во ред. На крај...

 • Две плавуши се буткаат во кревет, нема место за двете.
  Едната паднала од креветот на тоа другата:
  Ај сега качи се има повеќе...