Вилица

Отишла Трпана на забар, седнала на столицата и ги раширила нозете:
- Госпоѓо што сте ги рашириле нозете, па ова не е гинеколошка ординација, ова е стоматологија!
- Докторе, вчера беше кај вас Трпе за да му ставите вилица?
- Да, де беше?
- Епа тогаш ај сега извадете ја!

Вицотека

 • Што е заедничко за клиторисот, ВЦ школката и годишнината?
  Мажите секогаш ги промашуваат.

 • Човек фаќа златна риба и оваа му вели:
  - Ако ме пуштиш ќе ти исполнам 3 желби, ама се што ти ќе посакаш комшијата ќе добие дупло од тоа...

 • - Јас изгледам како мозок!
  Печурката:
  - Јас изгледам како чадор!
  Бананата:
  - Ве молам, можеме ли да ја смениме темата...

 • Вампир фатил златна рипка и таа му рекла да ја пушти и ќе му исполни една желба.
  Вампирот се согласил и посакал со години да пие само...