Спасенија

Спасенија и пишува на мајка си:
- Драга мамо, ние сме добро. Во неделата бевме во Долно Дупени на панаѓур и кога тргнавме дома наидоа некои мангупи, мене ме силуваа, а твојот мил зет Спасе го претепаа.
По една недела Спасенија пак и пишува на мајка си:
- Драга мамо, ние сме добро. Во неделата бевме во Горно Дупени на панаѓур и кога тргнавме дома наидоа некои мангупи, мене ме силуваа, а твојот мил зет Спасе го претепаа.
По една недела Спасенија третпат и пишува на мајка си:
- Драга мамо, ние сме добро. В недела ќе има панаѓур во Подмочани. Јас би одела, ама Спасе се двоуми!!!

Повеќе од ВицотекаИ се жали Трпана на комшивката Мојот Трпе е 300% импотентен. Како ма, па нели вчера ми рече дека е 100% импотентен ??... + повеќе

Пред два дена ја видов жена ти со друг маж. Бојкотирач: Ќути јас па мислев си ја видел на гласање.

- Зошто не пали „Москвич“ во Сибир? - Замрзнал возачот.

Нашите стаорци немаат намера да го напуштат бродот што тоне! Уште им трае мандатот.