Кредит

Понуда за брак преку СМС
Дечкото и испраќа на девојка си СМС:
- Го молам корисникот да се омажи за мене.
Добива одговор:
- Почитуван кориснику, на Вашата сметка нема доволно кредит за користење на оваа опција!

Вицотека

 • Пет германци во Audi Quattro застанале на италијанска граница. Италијанскиот цариник ги застанува и им вели: “Илегално е да се возите...

 • Зошто на влавот му изгорела куќата?
  Затоа што им титкал во пожарикарите!

 • Диво животно што живи у Македонију 10 букве ?
  -Вукдагаебу !

 • Се сеќаваш лани кога зеде 5 дена одмор и отиде на риболов ?
  - Да, и зошто ми го кажуваш ова.
  - Е, па, се јави рибата и рече да си...

НАЈДОБРАТА ХОСТИНГ УСЛУГА