Оглас во весник

Трпе дава оглас во весник?
Ја повикувам мојата жена Трпана да се врати,
како би го правеле она што не го правевме,
бидејќи да го правевме тоа,
она денес не би го правела тоа што го прави ???

Вицотека: 

Вицотека

 • Студент оди кај Професор и го моли за шестка:
  Студентот : Професоре дај пиши ми 6 да ја земам годинава, да не ме бутнат за еден испит....

 • Во календарот на Чак Норис, после 31-ви март доаѓа 2-ри април.
  Никој не се заебава со Чак Норис.

 • Отишол Трпе на уролог.
  - Докторке многу ми е незгодно да ви кажам ама кога си го мавам некако ми шкрипи!
  - Е ај соблечи се, да...

 • Малиот Трпе го прашува татко си:
  – Тато! Да те прашам нешто?
  – Прашај бе сине.
  – Зошто секогаш мажите трчаат по жените, a...

НАЈДОБРАТА ХОСТИНГ УСЛУГА