Детски бисери

 • Повеќе ја сакам сестрата на мајка ми од мојата. Сестрата на мама ми е тетка а мојава ништо!
 • Мајка ми има бебе во стомакот, но не знам како го проголтала.
 • На мајките не се  вика, тие се корисни.
 • Кога двајца млади  ќе го споделат првиот бакнеж, само ќе се срушат и не стануваат најмалку еден час, а некогаш и многу повеќе.
 • Полуостровот е остров кој не е целосно направен.
 • Бабата е дебела затоа што е полна со љубов.
 • Јас исто така би сакала  да имаат братче, но мама користи тампони.
 • Колку постар човек, неговите заби се се  поскапи.
 • Девојките не можат  да мочаат  стоејќи затоа што немаат за што да се задржат.
 • Кога баба ја болат забите, таа само ги остава во чаша.
 • Еднаш бев толку болна што имав 40 килограми  температура.
 • Јас немам повеќе баба, нејзе ја посадија на гробишта.
 • Дали и мајките исто така мораат да јадат трева, за да имаат мајчино млеко?
 • На Марс постои живот. Но ова е само хипотенуза.

Повеќе од ВицотекаЗошто продавниците кои се отворени 24 часа на ден имаат брави и катанци?

Зошто жените живеат подолго од мажите? - Затоа што немаат жени!

Таткото оди да го земе синот од градинка. Учителката го прашува родителот. – Кој е вашиот? – Што има врска? - Утре пак... + повеќе

Се враќа Трпе пијан во 6 сабајле и гледа како некој тип во парк прави склекови. Се врти Трпе од лева од десна страна и... + повеќе