Педер

Жениве можат да зборат за мене колку сакаат, рече педерот!
Јас не ги е*ам !!!

Вицотека

 • Влегува маж дрво пијан во спалната соба и и вели на жената,
  - Жено, многу те сакам, ајде да водиме љубов!
  Жената: Бегај бе...

 • К’д доваѓаш дома у сред ноќ, миришеш на женски парфем и имаш кармин на кошуљу. Удараш гу жену ти по дупе и викашву:
  - Ајде срце, ти си...

 • Како реагирају Енглескиња, Францускиња и Фата кад их муж затекне с другим мушкарцем у кревету?
  Енглескиња:
  - Џоне, молим те,...

 • Што прави циган пред компјутер?
  - Чепка во Recycle Bin....