Жените се чудо

Ставаат пирсинг во ушите, носот, брадавиците, папокот, на клиторисот,
се породуваат со царски рез, ставаат силикони во сите делови на телото,
се депилираат на нозете, под пазувите, срамните влакна ги отстрануваат со восок,
се тетовираат, прават лифтинг и липосукција, го намалуваат желудникот...
И кога ќе побараш анален секс велат дека тоа боли???
Па тие се навистина луди!

Вицотека:

Повеќе од ВицотекаПрофесорот: Деца, утре имаме многу важна контролна. Изостаноци не признавам со никакви оправдувања ! Еден ученик: А што... + повеќе

Еден орел, седи на врв на една огромна карпа и пуши трава. Седи така и си вели сам на себе „кој цар сум јас еј...“... + повеќе

Мажот и го подметнува весникот под нос на жената -Прочитај ја оваа статија за рибите, мила. -Зошто? -Од нив би можела... + повеќе

Репортерка истражувала за причините за појава на болеста кравјо лудило, и заминала во Конопиште кај Блажо краварот, па... + повеќе