Колкав ти е?

Секретарката и директорот почнале да се сексаат,
Директоре влезе ли?
Да!
Леле колкав ти е!!!

Вицотека: 

Вицотека

 • Машките трошат 2000 калории за секс.
  100 за самиот секс и 1900 за фалење.

 • Трпе живеел на село и еден ден си нашол жена.
  Ја шетал по нивите и и објаснувал. Она е шталата на комшијата, нашата нива е до онде...,...

 • Зошто циган не пие више пиво?
  - За да не добие Туборг на мозок.

 • Влавче плива во базен и одеднаш му вика на татко си:
  – Тато, Тато! Голтнав вода од базенот!
  – Пиј, пиј, сине… Ол-инклузив сме! Сѐ...