Вода

Кинезите измислиле вода во прав!

Вицотека:

Повеќе од Вицотека‎- Дедо искаш ле студентки? - Еееее, таман работа, кој нече студентки! - Ем, оти не запиша баба на факултет?

Во емисија за пороците во општеството гостин во студио, угледен психолог, и вели на водителката, инаку природна плавуша... + повеќе

Некој човек си водел крава по пат. Го сретнал соседот со кого баш не му биле добри односите и со искривен поглед прашал... + повеќе

Постојат 3 видови на секс: 1. Домашен секс: Се уште не сте се земале и со саканата се сексате по цела куќа. 2. Креветен... + повеќе