Два пати

Еднаш Чак Норис дошол два пати!!

Вицотека: 

Вицотека

  • Го прашуваат Кумановски боксер пред натпревар ?
    - Господине со какви амбиции дојдовте ?
    - Сс Воз да га ебу !!!

  • За оние кои сакаат набрзинка да се омажат, а не го познаваат доволно карактерот на својот избраник, однесето го на тавче...
  • Зима...Надвор вее снег... Едно врапче се мачи на ладното, лета лета и пап доле... се смрзнува....
  • Што прави Чак Норис на дрво? - Гледа Кога Лисјата Паѓаат во...