Натерајте ја да ослабе

Ако имате дебела жена или девојка, натерајте ја да ослабе со тоа што секој ден ќе пешачи 2 километри. Така таа за еден месец ќе се одалечи од вас 60 километри.

Вицотека:

Повеќе од ВицотекаПлавуша вика од бањата: - Мили дај ми шампон! - До кадата има полно шампони! - Да, но на нив пишува “за сува коса”, а... + повеќе

Под директну наредбу на Премиера, Министер за здравство забрануе увоз на Вијагру у Македонију, од стра народ да не се "... + повеќе

- Што има брате? Од кај си? - Од Македонија! - Е? Супер, и јас сум од Македонија. Да мавнеме по една за Македонија? И... + повеќе

Баци продава појачало и разговара со купувачот: - Колку ти е јако појачалото? - Брат, многу е јако. - Ама колку е тоа... + повеќе