Крива Паланка

Само Чак Норис може да ја исправи Крива Паланка!!

Вицотека: 

Вицотека

 • Синот:
  - Тато, дали е вистина дека кај некои племиња во Африка, младоженецот на ја познават својата сопруга се до свадбата?
  ...

 • Učiteljica propituje đake prvake na času:
  • Deco, šta dobijate od kokoški? • Jaja!
  • Odlično, a šta dobijate od svinja? • Meso!...

 • Прашање:
  - Што се добива кога ќе се вкрстат слон и глушец?
  Одговор:
  - Слон со дамка.

 • Двајца кумановски сељаци копаат дупка за да направат веце. Арно ама, си рекле дека секој што ќе ги праша што прават ќе му кажат дека копаат...