Стомачни

Колку стомачни има направено Чак Норис??
-Сите!!

Вицотека: 

Вицотека

 • - Трпе, јас синоќе бев излезена со еден интелектуалец !
  - Што е тоа?
  - Па тоа е интелектуалец.
  - И, како си помина?...

 • Од соба со 20 компјутери треба да се украдат сите компјутери за 5 мин.
  Натпреварувачи сe петмина крадци од САД, петмина крадци од...

 • Трпе го прашува Трале:
  - Што е подобро да си глупав или да си ќелав ?
  - Да си глупав.
  - Е зошто па глупав?
  - Па не се...

 • Тргнала да купи нов фустан,
  ама видела ептен добри чизми,
  па затоа си купила нова ташна !!!